ΤΕΝΤΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Το κατάστημά μας, σας  προσφέρει τις πιο καινοτόμες λύσεις στα προϊόντα σκίασης για τον οικιακό η επαγγελματικό σας χώρο. Πλούσια γκάμα απλών η αυτοματοποιημένων συστημάτων τέντας, με αντιρίδες, με βραχίονες, καποτίνες, αντιανεμικές ζελατίνες και άλλες λύσεις ιδανικές για το χώρο σας.

Τέντες με αντιρίδες

Η τέντα με σταθερά σίδερα (αντιρίδες) είναι πρακτική, οικονομική και καθιστά την τέλεια λύση για την σκιά του μπαλκονιού ή της βεράντα σας. Είναι κατάλληλη για οικιακούς αλλά και εμπορικούς χώρους. ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και δυνατότητα τηλεχειρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τέντες με βραχίονες

Τέντες με σπαστούς βραχίονες για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, βεράντες και μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Δίνουμε λύσεις σκίασης με εξατομικευμένη μελέτη και σωστή εκμετάλλευση του χώρου, με ποιότητα και αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τέντες κουρμπαριστές (καποτίνα)

Σύστημα διακοσμητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων. Ο σκελετός είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο, τα πλαστικά μέρη είναι από νάιλον και η επένδυση από ύφασμα ή PVC.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τέντες με ζελατίνα

Τέντες με ζελατίνα που προστατεύει από την βροχή και τον άνεμο. Με απλή κατασκευή χειροκίνητη ή με πλάγιους οδηγούς αλουμινίου σε κασονέτο για καλύτερη εφαρμογή σε ειδικές κατασκευές. Δυνατότητα τηλεχειρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τέντες κάθετες

Τέντες κάθετης μορφής δημιουργώντας έναν χώρο ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Έχουν μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη βροχή ανάλογα το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Η αντοχή που εμφανίζουν στα καιρικά φαινόμενα είναι αυξημένη σε σχέση με τις άλλες κατασκευές και συνήθως χρησιμοποιούνται ως αντιανεμικοί φράκτες.

ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, για να σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να επιλέξετε την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση για τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας χωρίς δεσμεύσεις.

Επικοινωνία

Τέντες & Συστήματα Σκίασης, Καϊκόπουλος Κωνσταντίνος

Αγησιλάου 102, Σπάρτη
Δευ - Τετ - Σάβ 8:30 - 14:00
Τρίτ - Πέμ - Παρ 8:30 - 14:00 / 18:00 - 20:30
(C) 2024 Kosmotent - Καϊκόπουλος Κωνσταντίνος